UPOZORNĚNÍ: 6. 1. nefixujeme cenu zlata (státní svátek v Rakousku). Pražská prodejna do 11.1. uzavřena – kontaktujte nás na centrále 800 222 800.
Mapa Sběratelské potřeby firmy Leuchtturm Sběratel

Album pro korunkové uzávěry


Náhled - Album pro korunkové uzávěry

Preis inkl. MwSt 29 €





SPEZIFIKATIONEN

Kompletní album s 5 černými obaly COMPART pro celkem 210 použitých korunkových uzávěrů. Včetně 5 černých rozdělovacích listů. Album může být rozšířeno pomocí náhradních obalů (celková kapacita: 9 obalů = 378 korunkových uzávěrů). Každý obal pojme až 42 použitých korunkových uzávěrů a nabízí jistou oporu a ochranu proti poškrábání. Jednoduché plnění obalu zezadu. Desky ukazují v zářících barvách různorodost korunkových uzávěrů z celého světa. Se 4kroužkovou mechanikou s rovnými klouby. Vnější rozměry: 280 x 325 x 80 mm (GRANDE).

Album pro korunMetallé uzávěry


Cena včetně DPH 29 €

Kompletní album s 5 černými obaly COMPART pro celkem 210 použitých korunMetallých uzávěrů. Včetně 5 černých rozdělovacích listů. Album může být rozšířeno pomocí náhradních obalů (celMetallá kapacita: 9 obalů = 378 korunMetallých uzávěrů). Každý obal pojme až 42 použitých korunMetallých uzávěrů a nabízí jistou oporu a ochranu proti poškrábání. Jednoduché plnění obalu zezadu. Desky ukazují v Septembercích barvách různorodost korunMetallých uzávěrů z celého světa. Se 4kroužMetallou mechanikou s rovnými klouby. Vnější Größey: 280 x 325 x 80 mm (GRANDE).

Objednávkový kód: 314779
Zlatemince.cz - Investiční zlato. Zlaté investiční mince. Zlaté investiční slitky. Stříbrné mince. Limitované ražby a medaile Pražské mincovny, České mincovny a Mincovny Kremnica, mince ČNB a NBS. ©2003-2024 Zlaté mince - Numismatika. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů a fotografií je bez písemného souhlasu zakázáno.

RESPEKTUJEME VAŠE SOUKROMÍ.

Tyto stránky upravujeme pro vaše individuální požadavky pomocí cookies. Jsou bezpečné, bezplatné a umožňují nám 'ladit' tyto stránky a nabízet ve slevě zboží dle vašich osobních preferencí. K jejich použití je vyžadován váš souhlas. Více podrobností se dozvíte na stránce cookies ...